Bel ons
Ons aanbod
Menu
Bekijk ons aanbod
bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Overzicht sluiten

bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Kies uw taal

Rolcontainers kopen?

Bij Santbergen Rolcontainers begrijpen we dat efficiëntie en kwaliteit essentieel zijn voor uw logistieke behoeften. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment rolcontainers aan, variërend van standaardmodellen tot op maat gemaakte oplossingen. Onze rolcontainers zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen. Dankzij onze veelzijdige producten, flexibele productiemogelijkheden en toegewijde service, zijn wij uw ideale partner in logistiek. Bekijk het complete aanbod rolcontainers op onze website en plaats vandaag nog uw bestelling of neem contact met ons op!

Bezoek onze webshop!
bdmpilsl.jpg
bdmpilsl.jpg

2-heks rolcontainers

Standaard 2-heks rolcontainers voorzien van kunststof, metalen of houten bodems voor standaard logistieke oplossingen in uw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.

Bekijk ons aanbod
3-heks.jpg

3-heks rolcontainers

Standaard 3-heks rolcontainers voorzien van kunststof, metalen of houten bodems voor standaard logistieke oplossingen in uw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.

Bekijk ons aanbod
kad4a50101350coz101.jpg

4-heks rolcontainers

Standaard 4-heks rolcontainers voorzien van kunststof, metalen of houten bodems voor standaard logistieke oplossingen in uw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.

Bekijk ons aanbod
standaard_anti-diefstal.jpg

Anti-diefstal rolcontainers

Standaard anti-diefstal rolcontainers voorzien van kunststof, metalen of houten bodems voor standaard logistieke oplossingen in uw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.

Bekijk ons aanbod
heinekenrc.png

Op maat geproduceerd

Afwijkende maten of specifiek materiaal? Dan maken we dat voor u!

Bekijk ons aanbod

Uitgebreid aanbod rolcontainers

Bij Santbergen Rolcontainers heeft u veel verschillende mogelijkheden op het gebied van rolcontainers. Naast onze standaardmodellen vindt u bij ons ook rolcontainers op maat. Wij leveren kwaliteitsproducten die precies aansluiten op uw wensen. Daarbij kijken we niet alleen naar de productie van onze rolcontainers, maar naar het gehele logistieke proces.

Standaardmodellen

Onze standaardmodellen rolcontainers zijn ontworpen om aan de meest voorkomende logistieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een 2-heks-rolcontainers, 3-heks-rolcontainer of 4-heks-rolcontainer, wij hebben het allemaal. Daarnaast kunt u bij ons ook anti-diefstal rolcontainers kopen. Onze rolcontainers zijn verkrijgbaar met verschillende bodemmaterialen, waaronder kunststof, metaal of hout, en in diverse afmetingen. Met toevoeging van accessoires zoals spanbanden, wielen en gaffels kunt u de functionaliteit van uw rolcontainer verder verbeteren.

Maatwerk oplossingen

Als onze standaardmodellen niet volledig aan uw eisen voldoen, bieden wij ook maatwerk oplossingen aan. Onze toegewijde productieafdeling staat klaar om uw specifieke wensen te realiseren. Of het nu gaat om een unieke afmeting, speciale functionaliteit of aangepast ontwerp, wij zorgen ervoor dat uw rolcontainer perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Diverse opslagmiddelen

Naast rolcontainers bieden wij ook diverse opslagmiddelen aan die uw logistieke processen verder kunnen optimaliseren. Van dolly's en stapelracks tot orderpickkarren, onze oplossingen zijn ontworpen om ruimte te besparen en efficiëntie te verhogen in uw magazijn of distributiecentrum.

Flexibele productie

Dankzij onze eigen productieafdeling kunnen wij uiterst flexibel opereren. Of u nu slechts een aantal rolcontainers nodig heeft of grote series wilt bestellen, wij kunnen aan uw vraag voldoen met precisie en snelheid. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten binnen de kortst mogelijke tijd, zodat uw logistieke operatie soepel kan blijven verlopen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Santbergen Rolcontainers streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten worden vervaardigd uit duurzame materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om te garanderen dat ze bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Wij geloven in het leveren van producten waarop u kunt vertrouwen, keer op keer.

Klantgerichte service

Ons toegewijde team van Santbergen Rolcontainers staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Of u nu vragen heeft over onze producten, hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste oplossing of behoefte heeft aan aftersales service, wij zijn er om u te helpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft met Santbergen Rolcontainers.

Rolcontainer kopen bij Santbergen Rolcontainers

Met de rolcontainers van Santbergen Rolcontainers bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat optimaal gebruiksgemak biedt. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een 2-heks, 3-heks of 4-heks rolcontainer of wenst u een maatwerkoplossing? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ons. Wij bezorgen u een op maat gemaakte prijsberekening.

Neem contact op met ons

Heeft u een vraag omtrent onze rolcontainers of wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met ons. Bij Santbergen Rolcontainers helpen we u graag om het juiste product voor uw specifieke behoeften te vinden. Bel ons op +31 (0)76 587 80 61 of stuur een e-mail naar info@santbergenrolcontainers.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

cta-image.png

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder op weg!