Bel ons
Ons aanbod
Menu
Bekijk ons aanbod
bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Overzicht sluiten

bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Kies uw taal

Santbergen Rolcontainers, een familiebedrijf.

Bij Santbergen Rolcontainers denken we enkel in uitdagingen en oplossingen, over problemen hebben we het niet. Hierbij is 'samen' het toverwoord. Een woord dat zo goed past bij ons als familiebedrijf en terugkomt in ieder aspect van de bedrijfsvoering: met en voor elkaar. We doen dingen graag op onze eigen manier en daar profiteert de klant ook van. Zowel in maatwerk oplossingen als in kwaliteit en service. Kiest u voor Santbergen Rolcontainers dan kiest u voor uniek.

geschiedenis_1.jpg
geschiedenis_1.jpg

De geschiedenis van ons familiebedrijf

Wij hebben onze eigen hoogwaardige productieafdeling in Breda, waardoor u altijd een 100% Hollands kwaliteitsproduct krijgt. Ons uitgebreide en duurzame machinepark bestaat onder meer uit automatische zaagmachines, buigmachines, kantbanken, een snijmachine en lasrobots.

rolcontainer-lassen.jpg

Join the family

Santbergen Rolcontainers is al sinds 1995 een succesvol familiebedrijf. Een titel die we al generaties met trots dragen en aangeeft hoe er onderling met elkaar wordt omgegaan, maar ook hoe de klant wordt behandeld.

Dat zit in kleine dingen, zoals de communicatie met de klant: vriendelijk, informeel en met respect, maar het komt ook terug in de manier waarop de klant wordt geholpen met zijn persoonlijke vraagstuk. 'Wat heeft u nodig?', we denken graag met u mee. Maatwerk is onze kracht. We zien onszelf om die reden niet als verkopers, maar als adviseurs.

daden.jpg

Geen woorden maar daden

Vervolgens wordt er alles aan gedaan om het mogelijk te maken. Een stapje extra zetten is daarbij geen uitzondering. Een klant tevreden stellen is een teamprestatie waar wij met zijn allen trots op wíllen zijn en daarom zet iedereen zich samen in voor het succes van de klant.

De onderlinge band tussen, en flexibiliteit bij ons team maakt dit mogelijk. Het succes van de klant is onze manier van de beste zijn. Hier lopen we niet mee te koop, daar zijn we te bescheiden voor. Maar we weten dat we kwaliteit leveren en daarmee onze klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn.

kwaliteit.jpg

Onderscheid door kwaliteit

We beseffen ons goed dat onze service van grote invloed is op de bedrijfsvoering van de klant. Het doel is daarom altijd oplossen. We zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, en beperken ons daarbij niet alleen tot het aanbieden van nieuwe producten, maar optimaliseren uw producten ook zodra we merken dat er ergens een zwakke plek zit.

Die creativiteit en ons streven naar een betere wereld vertalen zich ook naar onze reparatiedienst, waarmee we ons écht onderscheiden binnen de markt. In veel gevallen zijn defecte rolcontainers nog prima te repareren voor een tweede of derde leven. Dat scheelt de klant niet alleen in de portemonnee, maar we verlengen zo ook de levensduur van onze producten en gaan efficiënter om met materialen.

samen.jpg

Samen onbegrensd

Het verlengen van de levensduur van onze rolcontainers zit hem niet alleen in reparatie, maar ook in de kwaliteit van onze producten. Omdat we niet afhankelijk zijn van andere partijen, kunnen we het op onze eigen manier doen. Het maken van eigen keuzes bevordert de kwaliteit en dit waardeert de klant. Ze weten dat kwaliteit boven alles gaat en dat hun bedrijfsvoering bij ons niet beperkt wordt door afhankelijkheid van anderen.

Maar met onafhankelijkheid alleen redden we het niet. Maatwerk en kwaliteit zouden we niet kunnen leveren zonder onze vakkundige medewerkers. Hun creativiteit en kennis vormen het fundament van onze maatwerk oplossingen. Daarom vinden we het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en mensen met talent een kans te bieden, ongeacht hun positie in de arbeidsmarkt. Binnen de vertrouwde omgeving van Santbergen Rolcontainers hopen we dat iedereen zich kan ontwikkelen zoals ons bedrijf dat al zo lang doet: met trots en plezier.

joost.jpg
eric.jpg
sandy.jpg
serena.jpg
rebecca.jpg
edwin.jpg
vincent.jpg
arthur.jpg

Onze familie

Met dit team loopt het op rolletjes

Maak hier kennis met onze "familie". Meesters in luisteren, in advies geven, onze klanten te woord staan, meesters in het oplossen en vele andere kwaliteiten om u te helpen bij een juiste keuze. Samen maatwerk en kwaliteit maken zouden we niet kunnen leveren zonder onze vakkundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Lees verder
cta-image.png

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder op weg!