Bel ons
Ons aanbod
Menu
Bekijk ons aanbod
bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelrack_4.jpg

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Overzicht sluiten

bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelrack_4.jpg

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Kies uw taal

Rolcontainer nestbaar

Op zoek naar een nestbare rolcontainer? Santbergen Rolcontainers heeft nestbare rolcontainers ter beschikking in verschillende soorten en maten. Versterk je logistieke proces met de betrouwbare nestbare rolcontainers van Santbergen Rolcontainers. Op maat gemaakt, standaard afmetingen of tweedehands; wij leveren wat bij je wensen past.

Wat is een nestbare rolcontainer?

Een nestbare rolcontainer is simpelweg een rolcontainer die je eenvoudig na gebruik in elkaar kunt vouwen. Hiermee bespaar je direct ruimte in je magazijn of distributiecentrum wanneer de rolcontainer niet in gebruik is. Voor het in elkaar schuiven van deze container hoef je deze niet te demonteren.

Rolcontainer als logistiek hulpmiddel

Het is belangrijk dat het verzamelen en distribueren van goederen soepel verloopt. Santbergen Rolcontainers komt met de oplossing: logistieke hulpmiddelen! De nestbare rolcontainers kunnen het verschil maken voor het logistiek versoepelen van de werkzaamheden. De nestbare rolcontainers zijn ideaal voor bedrijven waar de ruimte minimaal is. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten, ziekenhuizen en vliegvelden. Onze nestbare rolcontainers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Rolcontainer legborden en accessoires

Het assortiment rolcontainers wordt aangevuld met diverse accessoires om je rolcontainer verder te optimaliseren. Het toevoegen van extra legborden creëert extra verdiepingen en dus meer ruimte en oppervlak om je spullen te vervoeren of op te slaan. Door het gebruik van spanbanden kun je de lading in je rolcontainer stabiliseren en voor het beschermen van je goederen kan de rolcontainer ook worden voorzien van een beschermhoes. Tot slot kan je bijna iedere rolcontainer voorzien van elk wiel uit het assortiment: bekijk ons aanbod wielen voor de mogelijkheden.

Tweedehands, reparatie en modificatie

Santbergen Rolcontainers maakt het mogelijk om nestbare rolcontainers die stuk zijn te repareren. Waar je de rolcontainer heeft aangeschaft maakt niet uit: Santbergen Rolcontainers geeft je container een tweede leven. Daarnaast kopen wij ook regelmatig tweede hand containers op, zodat wij deze tweedehands kunnen aanbieden. Een duurzame oplossing tegen een scherp tarief.

 

Ook is het mogelijk om je al aangeschafte containers te laten modificeren. Wil je als bedrijf moderniseren of gewoon mee met de tijd, zo ook met je logistieke middelen? Onze containers zijn zo ontworpen dat ze later eenvoudig te modificeren zijn. Het implementeren van dergelijke modificaties verbetert het gebruiksgemak van de wielen, de veiligheid, ergonomie en/of hygiëne. Modificatie vindt plaats in onze eigen werkplaats of bij je op locatie, ook met het transport kunnen wij je volledig ontzorgen.

Op de koffie bij Santbergen Rolcontainers?

Santbergen Rolcontainers maakt van je logistieke uitdaging een succes. Nestbare rolcontainers of overige rolcontainers, op maat gemaakt voor je proces, zijn van belang om de efficiëntie binnen je bedrijf te verhogen. De opties zijn eindeloos, bespreek de mogelijkheden met één van onze ervaren adviseurs tijdens een lekker bakje koffie.

cta-image.png

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder op weg!