Bel ons
Ons aanbod
Menu
Bekijk ons aanbod
bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Overzicht sluiten

bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Kies uw taal

n2700800ccoz019_3.jpg

Rolcontainer nestbaar

Op zoek naar een nestbare rolcontainer? Santbergen Rolcontainers heeft nestbare rolcontainers ter beschikking in verschillende soorten en maten. Versterk uw logistieke proces met de betrouwbare nestbare rolcontainers van Santbergen Rolcontainers. Op maat gemaakt, standaard afmetingen of tweedehands; wij leveren wat bij uw wensen past.

Neem contact op
Neem contact op
  • Een familiebedrijf in hart en nieren
  • Service, betrouwbaarheid en flexibiliteit
  • Een begrip in vele diverse branches
  • Onderscheid door kwaliteit

Wat is een nestbare rolcontainer?

Een nestbare rolcontainer is simpelweg een rolcontainer die u eenvoudig na gebruik in elkaar kunt vouwen. Hiermee bespaart u direct ruimte in uw magazijn of distributiecentrum wanneer de rolcontainer niet in gebruik is. Voor het in elkaar schuiven van deze container hoeft u deze niet te demonteren.

Rolcontainer als logistiek hulpmiddel

Het is belangrijk dat het verzamelen en distribueren van goederen soepel verloopt. Santbergen Rolcontainers komt met de oplossing: logistieke hulpmiddelen! De nestbare rolcontainers kunnen het verschil maken voor het logistiek versoepelen van de werkzaamheden. De nestbare rolcontainers zijn ideaal voor bedrijven waar de ruimte minimaal is. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten, ziekenhuizen en vliegvelden. Onze nestbare rolcontainers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Rolcontainer legborden en accessoires

Het assortiment rolcontainers wordt aangevuld met diverse accessoires om uw rolcontainer verder te optimaliseren. Het toevoegen van extra legborden creëert extra verdiepingen en dus meer ruimte en oppervlak om uw spullen te vervoeren of op te slaan. Door het gebruik van spanbanden kunt u de lading in uw rolcontainer stabiliseren en voor het beschermen van uw goederen kan de rolcontainer ook worden voorzien van een beschermhoes. Tot slot kunt u bijna iedere rolcontainer voorzien van elk wiel uit het assortiment: bekijk ons aanbod wielen voor de mogelijkheden.

Tweedehands, reparatie en modificatie

Santbergen Rolcontainers maakt het mogelijk om nestbare rolcontainers die stuk zijn te repareren. Waar u de rolcontainer heeft aangeschaft maakt niet uit: Santbergen Rolcontainers geeft uw container een tweede leven. Daarnaast kopen wij ook regelmatig tweedehands containers op, zodat wij deze tweedehands kunnen aanbieden. Een duurzame oplossing tegen een scherp tarief.

 

Ook is het mogelijk om uw reeds aangeschafte containers te laten modificeren. Wilt u als bedrijf moderniseren of gewoon mee met de tijd, zo ook met uw logistieke middelen? Onze containers zijn zo ontworpen dat ze later eenvoudig te modificeren zijn. Het implementeren van dergelijke modificaties verbetert het gebruiksgemak van de wielen, de veiligheid, ergonomie en/of hygiëne. Modificatie vindt plaats in onze eigen werkplaats of bij u op locatie, ook met het transport kunnen wij u volledig ontzorgen.

Op de koffie bij Santbergen Rolcontainers?

Santbergen Rolcontainers maakt van uw logistieke uitdaging een succes. Nestbare rolcontainers of overige rolcontainers, op maat gemaakt voor je proces, zijn van belang om de efficiëntie binnen uw bedrijf te verhogen. De opties zijn eindeloos, bespreek de mogelijkheden met één van onze ervaren adviseurs onder het genot van een lekker bakje koffie.

n4a1450kc1z146_2.jpg

4-heks nestbare rolcontainer

Volledig elektrolytisch verzinkte A-frame nestbare rolcontainers

Bekijk ons aanbod
kb3a50101350cs01101.jpg

3-heks rolcontainers

Standaard 3-heks rolcontainers

Bekijk ons aanbod
2heks-1350-ku-blauw-724-x-815-mm-cr-3.jpg

2-heks rolcontainers

Standaard 2-heks rolcontainers

Bekijk ons aanbod

Stuur ons een bericht

We sturen u zo spoedig mogelijk een reactie.

cta-image.png

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder op weg!