Bel ons
Ons aanbod
Menu
Bekijk ons aanbod
bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Overzicht sluiten

bdmpilsl.jpg

Rolcontainers kopen

40-200-000_nn.jpg

Rolcontainer gebruikt

rolcontainer-4-heks.jpg

Rolcontainers huren

dollies_cat.jpg

Dollies en trollies

elcee-orderpick_cat.jpg

Orderpickkarren

orderpick_1.jpg

Orderpickkar huren

wiel_1.jpg

Wielen en gaffels

spanbanden_web-150x150.jpg

Spanbanden

stapelracks-santbergen-rolcontainers-transparent.png

Stapelrekken

hoes_rc.jpg

Rolcontainer hoes

Kies uw taal

reparatie.jpg

“Een rolcontainer repareren is meer dan een wiel vervangen.”

5 mei 2020

Wij zorgen ervoor dat de rolcontainer weer volledig belastbaar, veilig en functioneel is.
Dagelijks gebruiken we allerlei spullen. En als die kapot gaan, gooien we ze gewoon weg. Wel zo makkelijk, maar niet heel duurzaam. Gelukkig zijn er allerlei manieren om verspilling tegen te gaan namelijk de repareereconomie.
De repareereconomie: klinkt als een duur woord? Wij leggen uit waarom dit woord een cruciaal onder deel is voor een groenere, veilige en functionelere toekomst.

4 Redenen om meer te repareren en onderhoud uit te voeren:

Kosten

Laten we vooral eerlijk zijn! De kosten voor het kopen van nieuwe producten zijn soms (te) hoog. In veel gevallen kan dit worden uitgesteld. Rolcontainers in goede conditie houden, zorgt ervoor dat u ze langer kunt gebruiken en efficiënter kunt werken.

Veiligheid

Ook de veiligheid is een zeer belangrijke reden. Er zijn tal van voorbeelden waar een ondeugdelijke rolcontainer verantwoordelijk is voor een bedrijfsongeval. Zowel lichte als zware ongevallen. Door tijdig goed onderhoud en reparatie voorkomt u de aansprakelijkheid hiervoor door ondeugdelijk materiaal.

Duurzaamheid

De voornaamste reden om spullen te repareren in plaats van ze weg te gooien, is duurzaamheid. Je denkt er misschien niet dagelijks bij na, maar de spullen die we gebruiken, hebben een enorme impact op het milieu.

Functionaliteit

Niet alle rolcontainer voldoen volledig aan de eisen die de praktijk graag zou willen zien. Daarom kunnen we tijdens de reparatie of onderhoud bepaalde eigenschappen aanpassen of aanbrengen. Bijvoorbeeld andere wielen omdat de het huidige model niet voldoet, of het plaatsen van duwbeugels. Ook kunnen we bepaalde verbeterpunten aanbrengen ter bevordering van de levensduur. Dit betekend dan ook weer dat er minder hoeft te worden gerepareerd te worden. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van schetshoeken, hierdoor wordt de levensduur van een zijrek namelijk aanzienlijk verlengd.

Rolcontainers zijn vrij complexe producten waar veel van gevraagd wordt. Goed onderhoud van een vloot rolcontainers is essentieel, uit het oogpunt van productiviteit, kosten, veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit. Rolcontainers die goed onderhouden en gerepareerd worden, zullen het werktempo en de kwaliteit van het werk positief beïnvloeden.

Santbergen Rolcontainers richt zich bij de reparatie en onderhoud niet enkel meer op rolcontainers maar ook op andere logistieke opslagmiddelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het repareren van sorteertafels, stapelracks, orderpick karren of winkelkarren.

Reparaties en onderhoud vinden plaats in onze eigen werkplaats, maar ook op locatie: op verzoek gaan we naar u toe en zorgen ervoor, dat alles weer perfect werkt. Andere bedrijven hebben juist de voorkeur om reparatie en onderhoud van logistiek materieel in de werkplaats van Santbergen Rolcontainers te laten uitvoeren.

Onze monteurs worden zowel intern als extern opgeleid en vormen ons visitekaartje bij de klant, kwalitatieve servicebussen met een goede zakelijke uitstraling dragen daar zeker aan bij. De inrichting van de servicebussen wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant, waardoor onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

cta-image.png

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder op weg!