Omdat het logistieke proces continu onderhevig is aan veranderingen, hebben klanten hun specifieke wensen of eisen voor een optimale efficiëntie. Zo wordt voorkomen, dat het machinepark volledig vernieuwd dient te worden. Veel voorkomende modificaties zijn het aanbrengen van RFID ten behoeve van tracking & tracing, bedrijfsnaam en/of logo´s, ID´s en aanpassingen ter verbetering van het gebruiksgemak.

Ook ´PIEK` is een veelvoorkomende modificatie: het stiller maken van de rolcontainer, met als doel om de geluidsoverlast ten gevolge van laad- en losactiviteiten te reduceren. Dit kan onder meer gerealiseerd worden door flexibele spanbanden, kunststof lagerbusjes, stootdopjes en aanpassing van de wielen. Het implementeren van dergelijke voorzieningen verbetert tevens het gebruiksgemak (rolweerstand van de wielen), de veiligheid (spanbanden) en hygiëne (toepassing duurzame materialen).

Modificatie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het is daarbij cruciaal dat we luisteren naar wat onze klanten aangeven. Santbergen Rolcontainers stimuleert al haar klanten om continu aan te geven waar nog ruimte is voor verbetering en/of optimalisatie. Voor iedere toepassing bieden wij een juiste oplossing: Standaard uit voorraad, als gemodificeerd product of naar wens voor u op maat geproduceerd.

 

Modificatie   Modificatie