BedrijfsinformatieSantbergen Rolcontainers is sinds 1994 actief op het terrein van rolcontainers en houdt zich bezig met productie, reparatie, modificatie, identificatie, onderhoud verhuur en opslag van alle typen rolcontainers en andere logistieke middelen.

In 2011 verhuisde het bedrijf naar Rudonk 4 in Breda, met een ruime productieafdeling, reparatieafdeling, magazijn, showroom en kantoren.

In vele branches is Santbergen Rolcontainers een begrip geworden. Als familiebedrijf staat Santbergen Rolcontainers voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we ons van begin af aan gespecialiseerd hebben in rolcontainers hebben we inmiddels een gedegen know-how weten op te bouwen, waardoor we elk probleem op rolcontainergebied kunnen oplossen. Ook Innovatie staat hoog in het vaandel, regelmatig worden nieuwe rolcontainers ontwikkeld of aangepast voor specifieke gebruikers.

Santbergen Rolcontainers beschikt over een eigen productieafdeling met deskundig personeel, waardoor u altijd een 100% Hollands hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Onze rolcontainers zijn te vinden bij prominente bedrijven in heel Nederland, onder meer bij postbezorgingsbedrijven, retail en bierproducenten. Tevens zijn we actief op de buitenlandse markt.

Steeds meer bedrijven besteden de reparatie en het onderhoud van het logistieke materieel uit. Dit vanwege onder meer de strengere milieu- en veiligheidseisen op het gebied van lassen, slijpen e.d. of uit kostenoverwegingen.

Reparaties en onderhoud vinden plaats in onze eigen werkplaats maar ook op locatie: op verzoek gaan we dan naar u toe en zorgen ervoor, dat alles weer perfect werkt. Andere bedrijven hebben juist de voorkeur om reparatie en onderhoud van logistiek materieel in de werkplaats van Santbergen Rolcontainers te laten uitvoeren. Met een oppervlakte van 7.000 m2 is daar voldoende ruimte voor. We zorgen er dan voor, dat u uw rolcontainers slechts korte tijd hoeft te missen.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom, uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze adviseurs. *

Santbergen rolcontainers, uw partner, de specialist.

  Oplegger Santbergen